Trial period of the product has expired. You can purchase the full version of the product on the site www.bitrixsoft.com. News

THE PREMIER TURKISH BANK
IN UKRAINE

Акціонерне товариство «ВЕСТ ФАЙНЕНС ЕНД КРЕДИТ БАНК»

(місцезнаходження: Україна, 01054, м. Київ вул. Леонтовича, 4 літ. «А, А1»)

(далі за текстом – «Банк») повідомляє про проведення річних Загальних зборів акціонерів АТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК» дистанційно 20 грудня 2022 року


Наглядовою радою Банку прийнято рішення про скликання річних Загальних зборів Акціонерів Банку (надалі – «Збори») та дистанційне їх проведення.

«20» грудня 2022р. - дата дистанційного проведення Зборів (дата завершення голосування), що будуть проведені у відповідності до Тимчасового порядку скликання та дистанційного проведення загальних зборів акціонерів та загальних зборів учасників корпоративного інвестиційного фонду, затвердженого Рішенням Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 16.04.2020 року № 196 із змінами та доповненнями.

«09» грудня 2022р. - дата розміщення бюлетеню для голосування (щодо інших питань порядку денного, крім обрання органів управління Банку) у вільному для акціонерів доступі на власному вебсайті https://www.creditwest.ua/uk/ у розділі «Про нас»- «Загальні збори акціонерів».


Більше інформації >>

Інформація про загальну кількість акцій

Перелік документів що має надати акціонер (представник акціонера) для участі у ЗЗА

Інформація про загальну кулькість акцій станом на 14.12.2022

ВІДКРИТИ РАХУНОК Депозит до 17%