Провідний турецький банк
в Україні

З метою гарантування безпеки розрахунків із використанням платіжних карток, а також дотримуючись рекомендацій платіжних систем, Банк  установлює обмеження (щоденні ліміти) на здійснення операцій за допомогою платіжних карток, що діють протягом доби

Щоденний ліміт – це сума, в межах якої Ви маєте можливість:

·         отримувати готівку в банкоматах та відділеннях банку або інших пунктах видачі готівки;

·         проводити оплату  товарів та послуг у торговельно-сервісній мережі,  в  т.ч. в мережі Інтернет.

Базові щоденні (добові) ліміти визначені в Тарифах Банку:

Якщо Ви бажаєте зняти суму, що перевищує ліміт добової активності, операція дозволяється лише за Вашим дзвінком до служби клієнтської підтримки Банку із вказанням пароля-ідентифікатора та суми коштів, яку Ви плануєте зняти (виключення складає лише щоденний ліміт на здійснення інтернет-операцій).

Авторизаційні запити, сума яких перевищує вказану держателем суму разового ліміту, буде відхилено. Після проведення успішної операції зняття готівки/оплати за товари та послуги по рахунку клієнта встановлюється  базовий щоденний ліміт.

При потребі в більших щоденних оборотах у мережі Інтернет за рахунком, Ви встановлюєте розмір ліміту активності з власних міркувань зручності та безпеки розрахунків. Обсяг ліміту, відмінний від базового, оформлюється заявою із зазначенням терміну його функціонування (повний строк дії картки або певний період для здійснення операцій – протягом дня, тижня, місяця, кварталу, року чи строку дії платіжної карти), яка подається до Банку. По закінченні вказаного Вами в заяві терміну, якщо він менший за строк дії картки, встановлюється базовий ліміт активності.Звертаємо Вашу увагу, що на період відпустки бажано не лише змінити базовий щоденний лімітна Картці, а ще й повідомити Банк про регіон перебування (якщо Ви плануєте провести відпустку за кордоном) – Банк постійно аналізує та оновлює список регіонів, у яких діє спеціальний режим використання платіжних карток клієнтом для запобігання ризику шахрайських операцій.

При перевипуску картки на новий строк  розмір базового ліміту зберігається.

ВІДКРИТИ РАХУНОК Депозит до 17%