Trial period of the product has expired. You can purchase the full version of the product on the site www.bitrixsoft.com. News

THE PREMIER TURKISH BANK
IN UKRAINE

Шановні клієнти

MASTERCARD.jpg

Раді повідомити, що до 20.10.2022 триває набір заявок на участь в ініціативі Start Path Ukraine, яка розроблена компанією Mastercard спеціально для українських фінтех-компаній та підприємців. Ініціатива передбачає підтримку п’ятьох українських стартапів, які протягом шести місяців матимуть доступ до ресурсів, менторського супроводу і можливостей нетворкінгу з провідними експертами. А крім того, кожен з п’яти стартапів-учасників програми отримає грант у $10,000.

Хто може подати заявку?

Ініціатива Start Path Ukraine орієнтована на українські фінтехи, які працюють у таких напрямах: «зелене» та стале фінансування, фінансовий менеджмент, кредитування, продукти та рішення для МСБ, інноваційні платежі та послуги, відкритий банкінг, віддалена ідентифікація та верифікація, CBDC і криптовалюти, фінансова грамотність, клієнтська підтримка, кібербезпека та захист даних, а також в інших сферах фінтеху.

Як подати заявку?

Щоб подати заявку на участь у програмі Start Path Ukraine, перейдіть за посиланням.

ВІДКРИТИ РАХУНОК Депозит до 17%