Trial period of the product has expired. You can purchase the full version of the product on the site www.bitrixsoft.com. News

THE PREMIER TURKISH BANK
IN UKRAINE

Правила безпечного користування Вашою карткою:

·         Зберігайте ПІН-код картки в таємниці.

·         Якщо у Вас виникли підозри, що Ваш ПІН-код відомий іншим особам, Ви можете зателефонувати до служби підтримки АТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК» та скористатися послугою повторної генерації ПІН-коду у вигляді SMS-повідомлення нового ПІН-коду або самостійно змінити його в банкоматній мережі АТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК» та Банку-партнеру АТ «Укрексімбанк».

·       Не передавайте свою картку для користування іншим особам та не повідомляйте її реквізитів (номер картки, ім’я та прізвище власника, термін дії, ПІН-код та код CVC2/CVV2).

·         Замовте послугу SMS-повідомлення — це оперативний контроль за коштами на Вашому рахунку. На Ваш мобільний телефон будуть приходити SМS-повідомлення про будь-які операції, що здійснюються по Вашій платіжній картці.

·         Якщо картку загублено або викрадено:

Необхідно негайно заблокувати Картку, зателефонувавши до служби підтримки за номерами 0 800 501 800, 0 800 504 450, (044) 365 00 19 або (044) 247 38 38 або при необхідності, внести Картку до міжнародного «стоп-списку».

Зверніть увагу! Витрати, що пов’язані з операцією блокування, внесення до міжнародного «стоп-списку» покладаються на Держателя. Блокування Картки здійснюється за дзвінком Держателя (за умови, якщо Держатель вірно називає Кодове слово). У випадку, якщо Держатель не може назвати Кодове слово або називає невірне Кодове слово, Банк або визначена Банком юридична особа має право не приймати телефонну заяву про блокування Картки, а моментом отримання заяви про блокування Картки (Втрату Картки) є час та дата отримання Банком письмової заяви Держателя.

Якщо Ви забули чи загубили ПІН-код:

           Ви можете зателефонувати на гарячу лінію АТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК» та скористатися послугою повторної генерації ПІН-коду у вигляді SMS-повідомлення нового ПІН –коду                 0 800 501 800 або (044) 365 00 19.

ВІДКРИТИ РАХУНОК Депозит до 17%