Trial period of the product has expired. You can purchase the full version of the product on the site www.bitrixsoft.com. News

THE PREMIER TURKISH BANK
IN UKRAINE

Mastercard разом із партнером «Лавка Традицій» від "Сільпо" представив новий спільний проект спрямований на підтримку малого і середнього бізнесу.

1234444.png

Війна стала справжнім випробуванням для маленьких і великих господарств. Хтось втратив обладнання, комусь його бракує, а хтось взагалі змушений перевозити виробництво в інше місце.

Саме для підтримки тих, кому вона необхідна, Mastercard разом із «Лавкою Традицій» запускають ініціативу «Фудбудуємо майбутнє».

Це конкурс бізнес-проектів, створений на платформі https://foodprosvita.com.ua/ Взяти участь в ньому може кожен, хто має чіткий або просто сміливий план розвитку свого бізнесу.

Умови участі:

•      Заповніть заявку на foodprosvita.com.ua до 15 жовтня 2022 року.

•      Додайте відеорозповідь про те, чому саме ваш бізнес потребує підтримки.

•      Дочекайтеся рішення журі й результатів народного голосування.

Як Mastercard і «Лавка Традицій» допомагатимуть учасникам проєкту:

•      5 фудпідприємців отримають грант у розмірі 50 000 гривень на розвиток своєї справи й доступ до виробничих потужностей.

•      10 фіналістів отримають індивідуальні менторські сесії від лідерів бізнесів.

•      Усі учасники, які залишать заявку для участі в проєкті, отримають безкоштовний доступ до курсу прикладних лекцій «Фудпросвіта» від «Лавки Традицій». 
 

Прийом заявок з 15.09.2022 р. по 15.10.2022 р.

Деталі на foodprosvita.com.ua

ВІДКРИТИ РАХУНОК Депозит до 17%