THE PREMIER TURKISH BANK
IN UKRAINE

АТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК» розпочинає співпрацю з ДП «СЕТАМ» – державною системою електронних аукціонів з продажу арештованого і банківського майна.

Днями було підписано відповідну угоду, яка дозволить банку безпосередньо виставляти лоти на онлайн-аукціоні.

Відповідно до умов угоди, банк зможе виставляти на електронні торги всі види заставного та арештованого майна, а також права вимоги боргу. Продаж здійснюватиметься на класичних аукціонах без зниження ціни (англійський) та аукціонах з покроковим зниженням ціни (голландський). Покупцями майна на онлайн-аукціонах можуть стати усі бажаючі, що зареєструються в системі продажів OpenMarket.

«Ми раді розпочати співпрацю з ДП «СЕТАМ», тому що за останні роки ми спостерігаємо значний ріст професійної активності підприємства, а також активне долучення нових користувачів і партнерів до цієї платформи. Ми впевненні, що наша співпраця надасть можливість нашому Банку швидко продавати заставне, арештоване майно та права вимоги боргу у разі виникнення такої необхідності, а також допоможе прозоро визначити їх ринкову вартість», – наголосив Голова Правління банку Ігор Тихонов.

«Наш аукціон має велику базу користувачів, які цікавляться активами, виставленими на продаж. Через нас були продані земельні ділянки, будівлі, об’єкти житлової нерухомості, права вимоги за кредитними договорами (NPL) та багато іншого. OpenMarket — це відкритий і гнучкий аукціон, тому ми завжди відкриті до пропозицій як від партнерів, так і від наших покупців», – зазначив заступник генерального директора з розвитку підприємства ДП «СЕТАМ»  Давид Салахутдінов.

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 19,4 млрд грн.

АТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК» — перший турецький банк в Україні, відкритий для того, щоб надавати якісні послуги українським та іноземним клієнтам.

СЕТАМ.JPG

ВІДКРИТИ РАХУНОК Депозит до 17%