Провідний турецький банк
в Україні


Для зменшення негативного впливу на малий та середній бізнес в період карантину на території міста Києва, міська влада відновила співробітництво з Фондом Розвитку підприємництва.

В київському міському бюджеті 2020 передбачено 7 млн грн. на фінансово-кредитну підтримку малого та середнього бізнесу. Головний розпорядник коштів — Департамент промисловості та розвитку підприємництва.

За рахунок цих коштів київським підприємцям, які відповідають вимогам програми, буде компенсовано 50% номінальної відсоткової ставки, встановленою кредитним договором. Ставка кредитування за домовленістю сторін, між АТ «Кредитвест Банк», як партнера Фонду Розвитку Підприємництва, та КМДА, складатиме 13% річних.

Завдяки компенсації з міського бюджету, відсоткова ставка по кредиту для підприємців складатиме 6,5% річних.

Учасниками програми можуть бути суб’єкти господарювання — резиденти України, зареєстровані в місті Києві, виробничі потужності яких знаходяться повністю або частково на території столиці або Київської області, які підпадають під категорію суб’єктів малого та середнього бізнесу.

Цільове призначення кредиту: придбання або модернізація основних засобів, будівництво, реконструкція, придбання приміщень, створення нового виробництва.

Детальні умови участі в програмі за посиланням: Програма підтримки МСБ

ВІДКРИТИ РАХУНОК Депозит до 17%