Провідний турецький банк
в Україні

Повідомляємо, що Національним банком України 05.03.2018 погоджено Аднана Аначалі на посаду Голови Наглядової ради ПАТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК». Пан Аднан Аначалі є представником Акціонерного товариства «АЛТИНБАШ ХОЛДІНГ АНОНІМ ШИРКЕТІ», Туреччина.

18 грудня 2017 року єдиним акціонером ПАТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК»  - Акціонерним товариством «АЛТИНБАШ ХОЛДІНГ АНОНІМ ШИРКЕТІ», Туреччина - було прийнято рішення про припинення повноважень Голови Наглядової ради пана Сулеймана Ерола та обрання Головою Наглядової ради пана Аднана Аначалі, який з лютого 2009 року обіймав посаду Голови Правління  ПАТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК». 

Пан Аднан Аначалі має 31 рік досвіду роботи в банківському секторі. В лютому 2009 року пана Аднана Аначалі було призначено на посаду Голови Правління ПАТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК». До цього  він обіймав посади Віце-президента в АТ «АКБ «Япи Креді Банк Москва» (ALTINBAŞ HOLDİNG Anonim Şirketi),  АО «АЛЬФА БАНК», Росія та ПАТ «Альфа-Банк», Україна. Пан Аначалі отримав вищу освіту в Університеті Стамбула, Туреччина, ступінь магістра за спеціальністю «Управління валютною позицією в банках», напрям «Фінансовий сектор».

ВІДКРИТИ РАХУНОК Депозит до 17%