Провідний турецький банк
в Україні

4-5 лютого 2021 року акціонер CreditWest Bank пан Хюсейн АЛТІНБАШ, а також незалежний член наглядової ради CreditWest Bank пан Корай АККУШ відвідали Україну. В рамках візиту вони провели ряд робочих зустрічей з представниками українського уряду, організованих менеджментом CreditWest Bank Ukraine.

Зокрема, вони провели переговори з CEO Ukraine Invest Сергієм Цивкачем. Ця організація, створена українським урядом, відповідає за залучення інвестицій в країну і створення сприятливого інвестиційного клімату. Під час зустрічі сторони обговорили перспективи залучення турецького капіталу на український ринок. А також питання розвитку турецько-українських відносин.

Крім того, пан Алтінбаш, пан Аккуш і голова правління CreditWest Bank Ukraine Ігор Тихонов, провели зустріч із заступником міністра економіки, торгівлі і сільського господарства Тарасом Качкою. Ключовою темою цієї розмови став розвиток торговельних відносин між Туреччиною і Україною, а також інвестиційні проекти.

У п'ятницю, 5 лютого, представники CreditWest Bank Ukraine, пани Алтінбаш і Аккуш зустрілися з CEO телекомуннікаціонной компанії Lifecell Ісметом Язиджі, 100% акцій якої належить Turkcell.

В ході цієї зустрічі сторони обговорили перспективи українського ринку, а також особливості функціонування і актуальний питання, з якими стикається турецький капітал в Україні.

За підсумками візиту було прийнято стратегічне рішення створити на базі CreditWest Bank Ukraine платформу з розвитку економіечних зв'язків між представниками бізнесу Туреччини і України.

Ця платформа буде включати кілька напрямків: підтримка експортно-імпортних операцій між двома країнами. Відбір інвестиційних проектів в Україні, як на загальнонаціональному рівні, так і в регіонах. Супровід інвестиційного проекту на всіх рівнях, кредитна і документарна підтримка. Відбір інфраструктурних проектів, що фінансуються урядом України, а також регіональними органами влади. Підтримка і супровід підрядників Туреччини для участі в тендерах, надання гарантій і контргарантій, а також інші напрямки.

Перший турецький банк в Україні бере активну участь в підтримці України і зростанні економіки країни.

123454.jpg

CreditWest Bank2.jpg

CreditWest Bank.jpg

ВІДКРИТИ РАХУНОК Депозит до 17%