Провідний турецький банк
в Україні

Шановні клієнти!

ПАТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК» підвищив відсоткові ставки по депозитним продуктам, тепер ви можете скористатись перевагами надійного Банку, та отримувати до 23.5% у гривнях, до 8,5% в доларах  США та до 8,5% в Євро.

Детальніше з новими Умовами по депозитним продуктам можна ознайомитися за посиланням,  в найближчому відділенні  Банку , або за телефоном +38 (044) 220-12-26.

Про банк:

Публічне акціонерне товариство «ВЕСТ ФАЙНЕНС ЕНД КРЕДИТ БАНК» (скорочена назва ПАТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК») було засновано у жовтні 2006 року.

Єдиним акціонером Банку на даний момент є  АТ "АЛТИНБАШ ХОЛДІНГ АНОНІМ ШІРКЕТІ" (100%)  Altınbaş holding — це один з найбільших та авторитетних  турецьких холдингів, який провадить свою діяльність у багатьох галузях.

Активи Банку станом на 01.01.2015 р. складають 663,64 млн. грн., власний капітал банку – 139,79 млн. грн., чистий прибуток – 16 202 тис. грн.

На сьогодні «КРЕДИТВЕСТ БАНК» є членом Державного фонду гарантування вкладів фізичних осіб, членом міжнародної платіжної системи Master Card. Також БАНК є членом Американської торговельної палати в Україні – однієї з найефективніших неурядових бізнес-організацій, що присутні в Україні.

21.07.2014 р.  міжнародне рейтингове агентство  JCR Eurasia Rating підтвердило довгостроковий рейтинг за національною шкалою «КРЕДИТВЕСТ БАНК» на рівні «AA- (Ukr)» та короткостроковий рейтинг за національною шкалою на рівні «А-1+ (Ukr)» з прогнозом «Стабільний», що свідчить про наявність у банку кредитних рейтингів інвестиційного класу.

03.12.2014 р. уповноважене національне рейтингове агентство IBI-Рейтинг визначило довгостроковий кредитний рейтинг за національною шкалою «КРЕДИТВЕСТ БАНК» на рівні uaAA з прогнозом «Стабільний». Рейтинг надійності банківських вкладів присвоєний на рівні 5 «Відмінна надійність».

ВІДКРИТИ РАХУНОК Депозит до 17%