Провідний турецький банк
в Україні

В листопаді 2017 між ПАТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК», Міністерством фінансів України та АТ «Укрексімбанк» було підписано Угоду про субфінансування в рамках Фінансової угоди між Європейським інвестиційним банком (ЄІБ) та Україною від 24.12.2014 року, спрямованої на реалізацію Проекту «Основний кредит для малих та середніх підприємств та компаній з середнім рівнем капіталізації», загальним обсягом 400 млн.євро.

ПАТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК» було відібрано ЕІБ та Міністерством фінансів України як такий, що відповідає усім критеріям та отримав погодження ЕІБ для реалізації Проекту шляхом надання фінансування своїм клієнтам.

Відбір субпроектів для фінасування здійснюватиметься безпосередньо ПАТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК» з урахуванням вимог ЄІБ.

Малий та середній бізнес відіграє важливе значення для подальшого стабільного розвитку економіки України, тому дуже важливим є його фінансова підтримка. Враховуючи, що строк надання кредитів складає до 5 років, участь в даній програмі забезпечить компаніям потужну довгострокову підтримку як в процесі реалізації інвестиційних проектів, так і для фінансування обігового капіталу. Даний проект дозволить спрямувати кошти на підтримку розвитку приватного сектора економіки, проектів малого бізнесу (з кількістю персоналу до 250 осіб), установ із середньою капіталізацією (від 250 до 3000 осіб) та великих підприємств (понад 3000 осіб), а також проектів соціально-економічної інфраструктури, включаючи проекти з енергоефективності, пом’якшення наслідків змін клімату та адаптації до них.

ВІДКРИТИ РАХУНОК Депозит до 17%