Провідний турецький банк
в Україні

Європейський Фонд Південно-Східної Європи (EFSE) надав ПАТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК фінансування в загальному обсязі 6 мільйонів ЄВРО (включаючи кредит в національний валюті в еквіваленті 3 мільйонів євро), яке дозволить Банку розширити свою присутність в сегменті фінансування малих та середніх підприємств (МСП) з окремим фокусуванням на аграрному бізнесі.

Починаючи як корпоративний банк, ПАТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК» наразі розширює свою частку на ринку кредитування, зокрема свою присутність в сегменті кредитування МСП задля надання можливості місцевим компаніям отримати фінансування, а саме спеціально розроблені для таких компаній фінансові рішення. Банк вже продемонстрував свої серйозні наміри щодо стимулювання розвитку бізнесу та економічного розвитку в країні. Такі прагнення Банку повністю відповідають власній місії EFSE щодо сприяння стабільному економічному розвитку в регіоні.  

Голова Ради директорів EFSE Кристоф Тіскенс зазначив: “Ми дуже раді можливості співпрацювати з ПАТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК» в розробці кредитних рішень, які відповідають потребам клієнтів та їх фінансовим можливостям. Це партнерство є наступним кроком в програмі EFSE, спрямованій на інвестування в економічний розвиток та процвітання України.”

“Співпраця з EFSE є важливим кроком в стратегії розвитку нашого банку в Україні, яка здебільшого спрямована на обслуговування малих та середніх підприємств. Ми сподіваємося, що із фінансовою підтримкою EFSE ми зможемо краще позиціонувати себе для того, щоб забезпечити потреби МСП та аграрного бізнесу шляхом надання індивідуальних кредитних продуктів, підтримуючи ефективність, конкурентоздатність та рентабельність цих підприємств” – зауважив Голова Правління ПАТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК» Ігор Тихонов.

Про Європейський Фонд Південно-Східної Європи

Європейський Фонд Південно-Східної Європи (EFSE) був заснований KfW Development Bank (KfW) за фінансової підтримки Федерального Міністерства Економічного Розвитку Німеччини (BMZ) та Європейської Комісії. Метою заснування Фонду є сприяння розвитку та процвітання в Албанії, Вірменії, Азербайджані, Білорусі, Боснії та Герцоговині, Болгарії, Хорватії, колишній Югославській Республіці Македонії, Косово, Грузії, Молдові, Чорногорії, Румунії, Сербії, Україні та Туреччини. Наявність доступу до фінансових ресурсів є ключовим фактором успіху розвитку сегментів мікро, малих та середніх підприємств. EFSE фокусує свої зусилля на підтримці місцевих фінансових секторів для посилення їх можливостей щодо наявності стабільного доступу до фінансових ресурсів в достатніх обсягах.

ВІДКРИТИ РАХУНОК Депозит до 17%