Провідний турецький банк
в Україні

Creditwest Bank, банк зі 100% турецьким капіталом в Україні, отримав премію «Найкращий корпоративний банк».

5 лютого в рамках VI LEGAL BANKING FORUM, організованого «Фінансовим клубом» та видавництвом «Юридична практика», були нагороджені переможці рейтингу «Банки 2020 року».

Creditwest bank переміг у номінації «Найкращий корпоративний банк серед невеликих банків з іноземним капіталом».

Виступавши на церемонії нагородження Голова Правління Тихонов Ігор Юрійович подякував за високу оцінку та зауважив, що нагорода має для банку величезне значення, мотивує не зупинятися на досягнутому.

Ігор Юрійович Тихонов відзначив: високий рейтинг Creditwest Bank регулярно підтверджується міжнародними рейтинговими агентствами. Також ми займаємо місце в переліку банків з найвищою оцінкою за результатами стрес-тестування НБУ.

«Як банк, в 2020 році, ми продовжуватимемо підтримувати найвищі стандарти обслуговування клієнтів, а також співпрацювати в синергії з бізнесом» - зазначив він.

Creditwest Bank розпочав свою діяльність в Україні у 2006 році. Представлений в корпоративному, малому та середньому, в роздрібному бізнесі. Пріоритетними напрямками діяльності банку є надання широкого спектра банківських послуг, комплексне обслуговування комерційних компаній, фокусування на програмах міжнародних фінансових організацій в рамках кредитування підприємств, орієнтованих на експорт, модернізації вітчизняного виробництва.
222.jpg
333.jpg

444.jpg

ВІДКРИТИ РАХУНОК Депозит до 17%