Провідний турецький банк
в Україні

13/04/2020 АТ “КРЕДИТВЕСТ БАНК” отримав черговий транш в сумі 2.162 мільйони євро від Європейського Інвестиційного Банку (ЕІБ) в рамках участі в Проекті “Основний кредит для МСП та компаній з середнім рівнем капіталізації” (далі по тексту - Проект).
У листопаді 2017 року АТ “КРЕДИТВЕСТ БАНК” приєднався до угоди з Міністерством фінансів України та АТ «Укрексімбанк» з метою субфінансування у рамках Фінансового контракту, укладеного 24.12.2014 року між Європейським інвестиційним банком та Україною, спрямованого на реалізацію Проекту (загальну суму - 400 млн. євро). АТ “КРЕДИТВЕСТ БАНК” було обрано ЕІБ та Міністерством Фінансів України як банківську установу, яка відповідає всім вимогам та затверджена ЄІБ для реалізації Проекту шляхом надання кредитів своїм клієнтам.
Відбір проектів для фінансування здійснює безпосередньо АТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК» з урахуванням вимог ЄІБ.
У рамках Проекту Банк відкрив кредитну лінію на 8 млн. EUR (з яких 5,162 млн. EUR вже видано).

Малий та середній бізнес відіграє важливу роль для подальшого стабільного розвитку економіки України, тому дуже важливо забезпечити фінансову підтримку таких підприємств.

«Підтримка українського бізнесу є пріоритетним завданням ЄІБ в Україні. Така підтримка орієнтована на малі та середні підприємства (МСП) через кредитні лінії, спрямовані на подолання дефіциту джерел довгострокового фінансування разом з нашими місцевими фінансовими партнерами, такими як АТ КРЕДИТВЕСТ БАНК. Впродовж останніх років ЄІБ зробив доступним більш ніж 1 мільярд євро для фінансування підприємств приватного сектора економіки Україні", - заявив Жан-Ерік де Загон, Голова Постійного представництва ЄІБ в Україні.
Крім того, Банк співпрацює з такими міжнародними фінансовими організаціями, як Чорноморський банк торгівлі та розвитку (ЧБТР), Фонд розвитку підприємництва (колишня назва Німецько-український фонд), Європейський Фонд Південно-Східної Європи (EFSE) та TURK EXIMBANK (TÜRKİYE İHRACAT KREDİ BANKASΙ A.Ş .).
В умовах глобальної кризи Банк продовжує брати участь у міжнародних фінансових програмах - на стадії реалізації є ще кілька спільних проектів.
Банк разом зі своїми міжнародними партнерами завжди готовий долучитись до великих проектів на підтримку бізнесу та розвитку економіки України.

АТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК» - це надійний банк, який піклується про своїх клієнтів.
Для отримання додаткової інформації зверніться, будь-ласка, до Управління обслуговування клієнтів АТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК», тел. (044) 365 00 05
Довідкова інформація:

Про ЄІБ:
Європейський інвестиційний банк (ЄІБ) - банк Європейського Союзу. Це установа довгострокового фінансування ЄС та єдиний банк, який належить та представляє інтереси держав-членів Європейського Союзу. Довгострокове фінансування є надійним джерелом інвестицій для досягнення політичних цілей ЄС. З цією метою ЄІБ тісно співпрацює також з іншими установами ЄС.

Група ЄІБ об'єднала сили з Європейським Союзом та започаткували Ініціативу "East" в рамках Поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі (ПВЗВТ), спрямованої на посилення економічного розвитку в країнах, які підписали Угоди про асоціацію з ЄС, включаючи Україну, шляхом надання фінансової та технічної підтримки, що орієнтована на МСП у цих країнах.

Більше про ЄІБ в Україні

Сreditwest Bank отримав транш від Європейського Інвестиційного Банку


ВІДКРИТИ РАХУНОК Депозит до 17%