Провідний турецький банк
в Україні

АТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК» радий повідомити про встановлення партнерських відносин з Raiffeisen Bank International AG (Відень, Австрія) та відкриття кореспондентських рахунків у EUR та USD. Відтепер клієнти Банку мають можливість отримувати розширений спектр послуг, таких як: оперативне проведення міжрегіональних розрахунків, включаючи спеціальні розрахункові послуги у сфері валютообмінних операцій, торгове фінансування та документарні операції. Відкриття кореспондентських рахунків прискорить час переказу та надходження платежів в іноземних валютах як для клієнтів-експортерів так і для клієнтів-імпортерів.

Співпраця з таким міжнародним банком як Raiffeisen Bank International AG свідчить про високий рівень репутації АТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК».

Для інформації: Raiffeisen Bank international AG (RBI) – провідна європейська банківсько-фінансова група із понад 130-річною історією, а також другий за величиною банк Австрії, сумарні активи якого становлять більше ніж 166 млрд. Євро (станом на 31 грудня 2020 р.). RBI є одним  із найнадійніших банків Центральної та Східної Європи, в якому загалом майже 47 тис. співробітників обслуговують близько 17.2 млн. клієнтів, майже у 2 тис. філій. Також, Акції RBI торгуються на Віденській фондовій біржі з 2005 року. Крім того, RBI має довгостроковий кредитний рейтинг інвестиційного рівня: А3 (Moody's Investors Service), А- (Standard & Poor's).


Детальну інофрмацію можно отримати за посиланням 

ВІДКРИТИ РАХУНОК Депозит до 17%